Открийте вашата следваща дестинация или пътеществие

Пътувайте с nikolay100imenov е най-доброто място да намерите красиви маршрути и пътувания по света. Резервирайте полет или хотел на най-добри цени и организирайте следващата си почивка или незабравимо приключение.

РАЗБЕРЕТЕ КАК

Как да търся евтини самолетни билет

известни още като грешни тарифи или неправилно калкулирани цени за самолетни билети

Как да открия най-ниската цена за хотел

сравнявайки ценита на хотели в най-големите резервационни портали.

Да намирате интересни маршрути и пътешествия

за следващото ви пътуване или мечтана дестинация.

Виртуални разходки и фотописи

Статии и блог постове за бюджетни пътувания и интересни места по различните дестинации.

Всеки маршрут за пътуване, който виждате тук, ще съдържа информация за приблизителната цена на пътуването – полети, настаняване, наземен транспорт (такси, автобус или влак), допълнителни екскурзии и лични разходи. По този начин можете лесно да решите дали този маршрут отговаря на вашия бюджет и лично да изживеете красивото пътуване, описано тук. Разделът Фотописи има голямо разнообразие от фотоистории и виртуални разходки до красиви дестинации. Можете също да разгледате нашият блог, където ще намерите много полезна информация за пътуването, като например как да намерите евтини самолетни билети и хотели.

Най-новите фотописи

пещера стълбицата
България

Уникалната Пещера Стълбицата

В търсене на забележителности, които да видя около Ловеч, освен Крушунските Водопади и Деветашката Пещера, попаднах на невероятни снимки от уникалната Пещера Стълбицата. Пещерата наистина е зашеметяваща със своята форма и начин на образуване, затова снимките от там са много интересни и се отличават от снимките направени в други пещери

Виж повече »
деветашка пещера отвори
България

Деветашка пещера – гигантският дом от каменната ера

Смята се, че Деветашката пещера в България е една от най-големите пещери от каменната ера в света, с доказателства за обитаване от преди повече от 70 000 години. Сред различните находки са човешки скелети, за които се твърди, че са най-старите и най-високите в Европа, както и камини и керамика

Виж повече »
покритият мост в ловеч
България

ТОП 3 забележителности в Ловеч

Ловеч, седмият по големина град в България, се намира в центъра на Дунавската равнина, на около 150 километра източно от София. Това е прекрасен град, пълен с исторически забележителности и изобилие от култура. Една от най-емблематичните атракции в Ловеч е Покритият мост на Кольо Фичето, който съществува от 1877 г.

Виж повече »

НАМЕРЕТЕ НАЙ-НИСКАТА ЦЕНА ЗА ХОТЕЛ

НАМЕРЕТЕ ЕВТИН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ТОП ДЕСТИНАЦИИ

Полети

Хотели

Did you discover your next destination?

Follow me on social media for more inspiring places for your next trip.

error: Alert: Content is protected !!