За мен

ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ 🙂

Казвам се Николай и това е моят блог за туристически маршрути и пътувания. Мога да кажа, че обичам да пътувам, но кой не обича, нали? Вместо това ще ви кажа, че съм работил в туристическата индустрия повече от 12 години, което ми даде шанса да видя пътуването от различна гледна точка. През тези години видях много трикове и придобих знания за ценообразуването на полетите, политиките за цените на хотелите и много други процедури, които авиокомпаниите, туроператорите и онлайн туристическите агенции използват ежедневно.

Идеята ми е да публикувам красиви маршрути за пътувания с възможно най-високо качество, но на възможно най-ниска цена. Като направя задълбочено проучване и използвам познанията, които имам в ценообразуването в туристическата индустрия, ще ви дам шанса да реализирате пътуването си до дълго мечтаната дестинация. В блога можете да намерите статии и инструкции за намиране на най-евтините полети, хотели с отстъпка, оферти за коли под наем и други съвети и трикове за бюджетно пътуване. Наистина се надявам, че някой от съветите, които публикувам тук, ще ви бъде полезен и ще се радвам да чуя вашите истории, когато се върнете от любимата си дестинация.

Обичам и фотографията – която върви добре с пътуванията, нали 🙂 , техниката – софтуер, хардуер и джаджи като цяло. Това са другите ми страсти в живота. Ако се интересувате от тези теми, можете да разгледате моя фотографски блог – https://nikolay100.com/ , автомобилния блог – https://autonline.info/ и уебсайт за технически ревюта и сравнения на цени – https://sravni-ceni.com/

Ако искате да се свържете с мен или просто да кажете „здравей“, използвайте формата по-долу

Did you discover your next destination?

Follow me on social media for more inspiring places for your next trip.

Открихте ли следващата си дестинация?

Последвайте ме в социалните медии за още вдъхновяващи места за следващото ви пътуване.

error: Alert: Content is protected !!