Коли – страст номер … | Premium Rally

Автомобилите….. освен фотографията, компютрите и новите технологии другата ми страст са колите. Звучи супер клиширано, но… какво са се прави – природа:) Един ден след тежко съботно дежурство реших, че трябва да намеря нещо, което да поснимам и да си проветря главата. След кратка справка в интернет видях, че точно в този ден през Плодвид ще минава етап от Premium Rally. И по-точно ще има състезание за най-бърза обиколка на писта Дракон в село Калояново. Интересни коли и възможност за снимане – какво по-добро от това.

premium rally

В сайта на ралито не бяха описали какви точно коли ще участват и не знаех какво да очаквам. Но още с пристигането ми разрах, че няма да съм разочарован. Наистина имаше доста интересни автомобили. Като този Chevrolet Camaro, който някои може да си спомнят от филма Transformers.

premium rally

 

Или този много интересен модел на Ford Mustang.

chevrolet camaro

 

Премиум Рали

 

{gallery}/blog/fotopisi/premium-rally/gallery{/gallery}

Като цяло в ралито участваха над 25 автомобила. Повече за ралито и програмата му можете да прочетете на сайта – http://www.premiumrally.com/
Наистина беше много интересно да видя тези коли в действие на пистата. Състезанието спечели Chevrolet Camaro с общо време 03:05,66 сек.
Ето и едно видео което сътворих от пистата:

Споделете в социалните медии

Did you discover your next destination?

Follow me on social media for more inspiring places for your next trip.

Открихте ли следващата си дестинация?

Последвайте ме в социалните медии за още вдъхновяващи места за следващото ви пътуване.

error: Alert: Content is protected !!