Обиколка на Източна Германия – Нюрнберг, Франкфурт, Лайпциг, Дрезден плюс Прага

Миналата година успях да направя една кратка обиколка на Източна Германия която включваше градовете Нюрнберг, Франкфурт, Лайпциг, Дрезден и завърши в столицата на Чехия – Прага. Всички тези градове успях да разгледам за по 1 ден. Цялата обиколка траеше общо 4 дни и смятам, че те са напълно достатъчни за да разгледате основните забележителности и да успеете да се придвижите между тези точки. По долу ще намерите много полезна информация за пътуването с влак в Германия, както и за хотелите в тези градове. Ще разберете къде е най-добре да търсите настаняване ако ще пътувате с влак и за какво да внимавате при пътуването и резервирането на билети.

Полет От София до Нюрнберг

Пътуването ми започна от София със самолет до Нюрнберг. Райанеър обслужват този маршрут и обикновено могат да се намерят много евтини самолетни билети до Нюрнберг. За съжаление към момента разписанието не е много удобно, защото полета пристига в 23:20 часа по разписание, и за съжаление доста често има и закъснение. И така вие пристигате почти след полунощ, като автоматично губите половин ден за разглеждане. Когато аз правех тази обиколка самолета кацаше в 17:00 в Нюрнберг и така имахте време да обиколите града вечерта. Да се надяваме, че в бъдеще полета от София до Нюрнберг отново ще стане по удобен.

Най евтини полети от София до Нюрнберг

Заминаване вВръщане вПрекачванияАвиолинияНамерете билети
17 април 202424 април 2024ДиректенRyanairTickets from 97
28 април 20241 май 20242 спиранияWizz AirTickets from 240
1 май 20247 май 20242 спиранияWizz AirTickets from 283
7 май 202410 май 20241 спиранеTurkish AirlinesTickets from 449
3 юни 202413 юни 20241 спиранеLufthansaTickets from 269
8 юни 202416 юни 20241 спиранеLufthansaTickets from 308
19 юли 20242 август 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 271
Nuremberg in just one day

Метро от Летище Нюрнберг до Централна гара Нюрнберг

Моята препоръка е да си намерите хотел в близост до централната гара в Нюрнберг. От там много лесно се стига до централната част на града и след това бързо може да се хване влак до Франкфурт или до следващата ви дестинация.
За да стигнете от летището до центъра на града или до централната гара трябва да хванете метро линия U2 в посока Nuremberg Rotenbach и да слезнете на спирката Nuremberg Hbf (централна гара). Пътуването отнема 13 мин и струва 3.30 евро (към дата 01.05.2023). Ако купите билета онлайн излиза малко по евтино 2.85 евро.
Билети можете да купите на машинки точно пред изхода на зала Пристигащи на летището. Машините приемат плащания с дебитни и кредитни карти. Входа към метрото се намира на 5 метра в ляво от машините за билети.

Хотели в Нюрнберг

Нюрнберг предлага голям избор от места за настаняване, като тези в близост до централната част и гарата са малко по скъпи, което е нормално. Аз лично мога да ви препоръчам хотел Fackelmann, намиращ се на 10 пеша от централната гара. Изключително приятен хотел, стаите са модерни и винаги изключително чисти. Цената е също много добра, за локацията на която се намира. Вече 2 пъти ползвам този хотел и съм изключително доволен.

Разбира се има и много други варианти за настаняване. Можете да ги разгледате по долу:

За повече информация какво можете да разгледате в Нюрнберг можете да прочете моята статия ТУК.

Най-удобният начин да стигнете от Нюрнберг до Франкфурт е с директният влак. Пътуването отнема малко повече от 2 часа и влаковете са почти на всеки час. Точното разписание можете да разгледате на https://www.bahn.com/en или да си изтеглите апликацията DB Navigator чрез която можете директно да си купувате електронни билети и да получавате ъпдейт за вашето пътуване. Лично аз ползвах апликацията за влака от Нюрнберг до Франкфурт и съм много доволен. Получавате много информация и можете да се чекирате, за да не се проверява вашия билет от кондуктора. Съветвам ви също да разгледате картите за намаление които се предлагат от Deutsche Bahn, защото ако ще правите подобна обиколка и ще пътувате основно с влак, много бързо ще избиете цената на картата с намаленията които се предлагат.

Хотели във Франкфурт

One day in Frankfurt

Отново най–удобният вариант за настаняване е около централната гара на Нюрнберг, за съжаление не и най–приятният или най-безобастният. Ако искате да разберете защо можете да прочетете статията ми Един ден във Франкфурт – Неизказаната истина за Майнхатън.
Аз отседнах в хотел Bliss Design Hotel Frankfurt City Messe, но определено не мога да го препоръчам. Повечето хотели в района са доста скъпи и като цяло Франкфурт има доста по висок стандарт на живот, затова да се намери изгоден хотел в централната част на града е доста трудно. Хотел Bliss Design Hotel Frankfurt City Messe имаше прилична цена и беше близо до гарата, но определено не отговаряше на свойте 4 звезди. Беше изключително мръсен и захабен. И като цяло обслужването не беше много на ниво – при настаняване ми дадоха неизчистена стая. Можете да ползвате този хотел само в случай, че не намерите по добра алтернатива.
Ето няколко алтернативи които можете да ползвате:

Има директен влак от Франкфурт до Лайпциг почти на всеки час. Препоръчвам ви бързите влакове, пътуването трае около 3 часа и са супер удобни. Има и регионални (пътнически влакове), които обаче пътуват доста по дълго и ще изгубите ценно време за разходка в Лайпциг. Влака от Франкфурт до Лайпциг с който пътувах, беше най-бързият влак на който съм се качвал. Скороста достигаше над 200 км/ч, но във влака тя изобщо не се усещаше. Сякаш летяхме във въздуха. Изключително удобен вариант за пътуване. Както във всеки бърз влак така и тук има вагон ресторант в който можете да се насладите на немска и интернационална кухня плюс богат набор от напитки. Забележките които съм написал по горе за влака до Франкфурт важат и за влака от Франкфурт до Лайпциг – резервирайте колкото се може по рано за най-добра цена.

Хотели в Лайпциг

Тук отново препоръчвам настаняване в близост до гарата в Лайпциг. Самата тя е една от забележителностите в града. Изключително красива и същевременно играеща роля на шопинг център. Освен, че ще сте близо до гарата за следващото си отпътуване ще имате възможност да направите и малко шопинг. За съжаление няма много бюджетни хотели в близост до централната гара на Лайпциг. Хотелът в който бях отседнал аз е Ibis Budget Leipzig City – доста бюджетен хотел както подсказва и името му, но предлагащ всичко необходимо за няколко нощувки. Намира се на 15 мин. пеша от гарата. Ако търсите нещо малко по луксозно можете да пробвате Ibis Leipzig City, който се намира в съседство. Двата хотела делят един вход и едно лоби. Хотел Ibis Budget Leipzig City е с интересен дизайн и интериор, който до колкото разбирам е новият стил на Ibis Budget веригата. Не знам дали на всеки би му допаднал, затова е добре да разгледате снимките на стаите преди да резервирате. За мен беше малко странен, но практичен. Стаята беше чиста и леглата бяха удобни.
По долу можете да видите оферти и за други хотели в района.

One day in Leipzig

Отново препоръчвам да хванете бърз влак от Лайпциг до Дрезден. Ще разпознаете бързите влакове по префиксите в номерата им:

  • ICE – означава експресен влак, спиращ на най-малко спирки
  • IC – бърз влак
  • EC – международен влак

Който и от трите варианта да изберете ще сте ок. Пътническите влакове са обозначени с префикса RE. Избягвайте ги при възможност. Освен, че са доста по бавни, обикновено са много пълни и няма възможност да си резервирате място. Така е напълно възможно да пътувате няколко часа прави във влака от Лайпциг до Дрезден. Тук е мястото да спомена, че по възможност е добре да си резервирате място във влаковете. По принцип апликацията на Deutsche Bahn показва колко натоварен ще бъде влака, но е добре да не рискувате. Моят опит е, че експресните влакове (ICE) имат винаги свободни места, защото са малко по скъпи и не са първият избор на повечето хора. Най-много да се наложи да се преместите на друго място, защото вашето е било резервирано.

Хотели в Дрезден

За съжаление в Дрезден няма много изгодни хотели в изключителна близост до гарата. Единият е отново от веригата Ibis – Ibis Dresden Zentrum, намиращ се на главната шопинг улица в града Prager str. Аз обаче избрах да се настаня в Ibis Budget Dresden City, който се намира на същата улица, но към края й. Улицата започва от гарата и води към централната градска част със забележителностите на града. От там можете да започнете вашата 24 часова обиколка на Дрезден. Ibis Budget Dresden City e доста по евтин от стандартния Ibis хотел на същата улица, на 15 мин. пеша от гарата в Дрезден. Той отново е обзаведен в стила на Ibis Budget хотелите – доста базисно, но функционално. Перфектно за еднодневен или двудневен престой. Най-голямото предимство на този хотел е, че той се намира буквално в най-големият мол в Дрезден. През деня когато е отворен мола, не е необходимо дори да излизате от хотела, за да отидете от мола – има топла връзка. И не се безпокойте, стаите са намират на доста отдалечено място и няма никакъв шум. Ако все пак близостта до шопинг мола ви притеснява и това не е основната цел на пътуването ви, по долу ще откриете няколко алтернативни хотели в Дрезден:

24 hours in Dresden

Ако желаете можете да приключите обиколката си тук, но за съжаление няма директни полети от Дрезден до София. Ще трябва да летите с прекачване. Ето какви са възможностите:

Най евтини полети от Дрезден до София

Заминаване вВръщане вПрекачванияАвиолинияНамерете билети
24 юни 202430 юни 20241 спиранеLufthansa CityLineTickets from 330

Другият ви вариант е да пътувате с директен влак от Дрезден до Франкфурт, от където има директни полети за София.

Най евтини полети от Франкфурт на Майн до София

Заминаване вВръщане вПрекачванияАвиолинияНамерете билети
2 април 20244 април 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 365
3 април 202410 април 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 255
4 април 20249 април 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 343
5 април 202412 април 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 238
6 април 202420 април 2024ДиректенLufthansaTickets from 323
7 април 202414 април 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 397
8 април 202417 април 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 343
10 април 202417 април 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 228
11 април 202414 април 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 310
12 април 20243 май 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 228
13 април 20244 май 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 202
14 април 20245 май 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 191
15 април 20246 май 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 191
16 април 202420 април 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 305
19 април 202425 април 2024ДиректенLufthansaTickets from 290
20 април 202427 април 2024ДиректенLufthansaTickets from 290
21 април 202426 април 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 255
22 април 202424 април 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 305
23 април 202427 април 2024ДиректенLufthansaTickets from 257
25 април 20241 май 2024ДиректенLufthansaTickets from 361
26 април 202428 април 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 266
27 април 20244 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 286
28 април 20245 май 2024ДиректенWizz AirTickets from 114
29 април 20244 май 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 191
30 април 20247 май 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 245
1 май 20248 май 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
2 май 20247 май 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
3 май 20245 май 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 241
4 май 20249 май 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
5 май 202410 май 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 252
6 май 202413 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 290
7 май 202412 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 272
8 май 202412 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 290
9 май 202416 май 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
10 май 202412 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 289
11 май 202418 май 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
12 май 202415 май 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
13 май 202416 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 272
15 май 202429 май 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
16 май 202419 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 289
17 май 202412 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 258
18 май 20241 юни 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 272
19 май 20242 юни 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 389
20 май 20241 юни 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
21 май 202428 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 272
22 май 202429 май 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
23 май 20243 юни 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
24 май 202426 май 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 228
25 май 20241 юни 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 272
26 май 202416 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
27 май 202429 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 289
28 май 202430 май 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 275
29 май 20245 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
30 май 20242 юни 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 275
31 май 202428 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
2 юни 202412 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
5 юни 202412 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
6 юни 202412 юни 20241 спиранеITA AirwaysTickets from 287
7 юни 20249 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
8 юни 202416 юни 20241 спиранеITA AirwaysTickets from 276
12 юни 202419 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
13 юни 202416 юни 2024ДиректенLufthansaTickets from 261
14 юни 202416 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
15 юни 202425 юни 2024ДиректенLufthansaTickets from 261
16 юни 202428 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
17 юни 202421 юни 20241 спиранеSwiss International Air LinesTickets from 288
19 юни 202426 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
20 юни 20246 юли 2024ДиректенLufthansaTickets from 318
21 юни 202423 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
22 юни 202428 юни 2024ДиректенLufthansaTickets from 261
23 юни 202412 юли 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
24 юни 20246 юли 2024ДиректенLufthansaTickets from 318
26 юни 202430 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 268
27 юни 202430 юни 2024ДиректенLufthansaTickets from 283
28 юни 202425 юли 2024ДиректенLufthansaTickets from 286
29 юни 202420 юли 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 290
30 юни 202410 юли 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
1 юли 202422 юли 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 312
5 юли 20247 юли 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 258
12 юли 202414 юли 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 346
13 юли 202427 юли 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 290
14 юли 202427 юли 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 332
15 юли 202421 юли 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 352
17 юли 202424 юли 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 290
18 юли 202425 юли 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 312
19 юли 202425 юли 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 312
20 юли 202417 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 289
21 юли 202428 юли 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 269
23 юли 202428 юли 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 289
24 юли 202429 юли 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 272
27 юли 202414 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 289
28 юли 202424 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 325
29 юли 202411 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 305
30 юли 20246 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 289
31 юли 20244 август 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 285
1 август 202417 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 305
2 август 20244 август 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 285
3 август 202417 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 325
4 август 202418 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 346
5 август 202424 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 305
6 август 202412 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 289
8 август 20244 септември 20241 спиранеITA AirwaysTickets from 352
9 август 202423 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 305
10 август 20246 септември 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 289
11 август 202417 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 306
12 август 202424 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 305
15 август 20245 септември 2024ДиректенLufthansaTickets from 213
16 август 202429 август 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 281
18 август 20244 септември 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 305
20 август 20244 септември 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 305
23 август 20244 септември 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 305
26 август 202410 септември 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 238
30 август 20246 септември 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 258
8 септември 202422 септември 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 231
14 септември 202420 септември 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
22 септември 202429 септември 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
27 септември 20241 октомври 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
28 септември 20245 октомври 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
1 октомври 202411 октомври 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
6 октомври 202421 октомври 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
12 октомври 202421 октомври 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
13 октомври 20242 ноември 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 194
17 март 202525 март 20251 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 289

Можете също да пътувате с влак от Дрезден до Нюрнберг, но за съжаление до там няма директни влакове, винаги са с прекачване. Предимството е, че ще можете да се върнете от началната си точка и съответно да си вземете двупосочен билет София – Нюрнберг – София.

Най евтини полети от Нюрнберг до София

Заминаване вВръщане вПрекачванияАвиолинияНамерете билети
2 април 202418 април 20241 спиранеLufthansaTickets from 416
6 април 202413 април 20241 спиранеLufthansaTickets from 386
7 април 202414 април 20241 спиранеLufthansaTickets from 433
8 април 202412 април 20241 спиранеLufthansaTickets from 349
9 април 202414 април 20241 спиранеLufthansaTickets from 349
10 април 202415 април 20241 спиранеLufthansaTickets from 347
14 април 202418 април 20241 спиранеLufthansaTickets from 316
17 април 202421 април 20241 спиранеLufthansaTickets from 313
20 април 202412 май 20241 спиранеLufthansaTickets from 333
26 април 202430 април 20241 спиранеLufthansaTickets from 319
28 април 20245 май 20241 спиранеLufthansaTickets from 294
30 април 20247 май 20241 спиранеLufthansaTickets from 273
4 май 202411 май 20241 спиранеLufthansaTickets from 346
31 май 202428 юни 20241 спиранеLufthansaTickets from 277
6 юни 202410 юни 20241 спиранеLufthansaTickets from 271
8 юни 202416 юни 20241 спиранеLufthansaTickets from 256
22 юни 202412 юли 20241 спиранеLufthansaTickets from 267
29 юни 202420 юли 20241 спиранеLufthansaTickets from 327
1 юли 202431 юли 20241 спиранеLufthansaTickets from 278
19 юли 202428 юли 20241 спиранеLufthansaTickets from 342
27 юли 202417 август 20241 спиранеLufthansaTickets from 375
17 август 202424 август 20241 спиранеLufthansaTickets from 360
18 август 202425 август 20241 спиранеLufthansaTickets from 362
19 август 202430 август 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 298
2 септември 202410 септември 20241 спиранеLufthansaTickets from 267
28 септември 20245 октомври 20241 спиранеLufthansaTickets from 256
26 октомври 202430 октомври 20241 спиранеLufthansaTickets from 249
27 октомври 202430 октомври 20241 спиранеLufthansaTickets from 249

Аз обаче реших да продължа пътуването си до Прага, от където също има директни полети до София. Има няколко директни влака от Дрезден до Прага, като някои от тях са международни и продължават до Будапеща или Букурещ. Влаковете са удобни, но винаги доста пълни. Минават през един от най-красивите райони на Германия и Чехия. Линията пресича планинската част на Северозападна Чехия и гледките от влака са невероятни.

Хотели в Прага

weekend gateway in prague

Прага се слави с едни от най-евтините хотели в Европа. Това разбира се не е за сметка на качеството. За съжаление в последните години инфлацията си каза думата и хотелите в Прага бавно но сигурно започнаха да поскъпват. Отдаването на апартаменти и стаи е много популярно тук. В Прага има доста развита мрежа на Airbnb, така че винаги можете да го ползвате като алтернатива. В широкият център на Прага мога да ви препоръчам следните хотели Petr, Chevron Design Hotel и Red and blue Design Hotel. Всички те се намират в много комуникативно място – близо до спирка на трамвай, голям мол със супермаркет, на пешеходно разстояние от центъра на Прага. Престоя ви в Прага вече зависи само от вас, но според мен 1 ден няма да ви е достатъчен. Добре е да предвидите повече дни за престоя си тук.

Полет от Прага до София

За момента само авиокомпания България Еър има директен полет от Прага до София и обратно. Полетите се изпълняват вторник, четвъртък, петък и неделя, и обикновено са доста скъпички, защото няма конкуренция и Прага няма нискотарифно летище. Като цяло цените не се изменят много във времето, така че когато и да резервирате цената ще е една и съща. Освен ако разбира се не резервирате няколко дни преди пътуването или за следващият ден. Полетното разписание е удобно – съобразено със възможността да си направите сити брейк за няколко дни в Прага.

Най евтини полети от Прага до София

Заминаване вВръщане вПрекачванияАвиолинияНамерете билети
2 април 20249 април 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 289
3 април 20246 април 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 279
4 април 20247 април 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 243
5 април 202426 април 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 260
7 април 202411 април 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 294
8 април 202410 април 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 247
9 април 202412 април 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 247
19 април 202421 април 20241 спиранеEasyJetTickets from 216
23 април 202426 април 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 230
26 април 202430 април 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 289
28 април 20245 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 247
4 май 202411 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 260
10 май 202413 май 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 229
11 май 202418 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 241
16 май 202419 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 247
17 май 202419 май 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 247
31 май 20246 юни 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 213
9 юни 202414 юни 2024ДиректенBulgaria AirTickets from 272
16 юни 202423 юни 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 241
17 юни 202420 юни 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 192
15 юли 202427 юли 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 192
19 юли 202428 юли 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 192
12 август 202421 август 20241 спиранеLOT Polish AirlinesTickets from 230
16 август 202430 август 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 192
18 август 202424 август 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 192
22 август 202424 август 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 192
25 октомври 202430 октомври 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 192
26 октомври 202430 октомври 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 192
6 ноември 202421 ноември 20241 спиранеAir SerbiaTickets from 192
Споделете в социалните медии

Did you discover your next destination?

Follow me on social media for more inspiring places for your next trip.

Открихте ли следващата си дестинация?

Последвайте ме в социалните медии за още вдъхновяващи места за следващото ви пътуване.

error: Alert: Content is protected !!